Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M17a75r70t44i20n 25L34ö84w

15. 2. 2016 12:19

Koukam ze zmizel clanek o menovem systemu :) Chtel jsem jen dodat jeste jednu vec. Vsichni kritici se divaji na USA a zapadni evropu s pocitem ze nebyt toho nespravedliveho systemu meli bychom se materialne stejne dobre jako oni. Ze nase bohatstvi ve srovnani se zbytkem sveta spociva v nasich schopnostech a pracovitosti... Ve skutecnosti zavisi na surovinach a levne praci ze zemi tretiho sveta ktere prakticky zdarma vyuzivame prave diky tomuto systemu. Naoplatku ho tvorime a branime pred ruznymi "teroristy" a "nedemokratickymi" autokraty kteri by chteli zavadet vlastni menove systemy podlozene treba zlatem a podobne. Kadafi by mohl vypravet kdyby nebyl mrtvy... Kdyby se ten bezpochyby vykoristovatelsky system zrusil dnes, padli bychom tvrde na usta i my, nejen USA. Rozhlednete se po CR kolik a jakych zdroju surovin nam tu zustalo. Za co bychom nakupovali obrovska kvanta ropy (a vyrobku z ni - treba hnojiva a pesticidy), zemniho plynu, medi, hliniku.............. a tisicu dalsich surovin a vyrobku bez kterych uz si svuj zivot neumime predstavit? Opravdu verite tomu ze jsme tak vyjimecni ze si na to vsechno vydelavame svou poctivou praci a schopnostmi ktere lide ve ve "tretim svete" nemaji?

0 0
možnosti
PF

P89e38t52r 68F46a35b75i47á15n

15. 2. 2016 13:18

Zdravím,

Článek stáhla redakce. Odůvodnili mi to prapodivně, hold jsem kontrolovaný všude. není pro mě lehké psát, když lidé co to vedou mě házejí pod nohy klacky. Babiš ode mě dostal manuál na oddlužení ČR, což je náš základ. Kašle na to a proto jsem napsal knihu Podnikatel Vs. Podvodník. Stát nemá zájem něco, cokoli měnit. Vědí a uvědomují si, že bych mohl nabourat veřejné mínění lidí a tím by demokracie mohla skončit.

To co píšete je pravda. Ale celý základ je ve FED. Celá ekonomika, systém apod. Pokud bude více lidí sdílet má slova, tak se něco učinit dá. Mě není lhostejné, jak budou vyrůstat děti mých dětí. Dnes si žijeme na jejich úkor. Je to problém. Velký problém, jenže lidé vše házejí do konspiračních teorii.

Chci založit stranu, nebo politické hnutí, které bude bojovat nejen za tyto práva. Je mi 37, mám 2 děti a jaký jiný smysl bych měl mýt než zajistit, nebo alespoň učinit maximum, aby se naše děti měli lépe než my dnes?

0 0
možnosti
OP

Roztáhněte už konečně křídla a leťte :-)

1 0
možnosti
Foto

M23a80r80t11i85n 30L79ö75w

12. 2. 2016 23:21

Jak si to tedy predstavujete?

0 0
možnosti
PF

P97e32t81r 12F97a90b44i46á96n

13. 2. 2016 12:02

Nejsem si přesně jistý, ale pokud hovoříte o změně, tak základ máme před sebou. Je zde spousta lidí, kteří píší jen proto, aby oslovili kvantitu lidí. Tyto lidi, kteří bojují za stejnou věc, nebo obdobnou je potřeba propojit. Následně dáme hlavy do hromady.

0 0
možnosti
VS

Je jenom jeden smysl života a ten je od toho, který nás utvořil, od Boha. Je to sloužit Bohu a radovat se s ním na věčnosti. Všechny vlastní vykonstruované smysly života odvaje čas a smrt - peníze, majetek, pocty i rodinu. Ten, kdo nenaplní tento smysl života, bude navždy trpět ztrátou promarňené přiležitosti a tomu se říká peklo.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS